Met meer dan twintig jaar ervaring op de teller weten wij van Auto’s Carma wat er echt toe doet. Onze passie en ervaring combineren we met betaalbare prijzen. Zonder dat het de kwaliteit hoeft te ondergraven. En boordevol bevlogenheid laten we onze wagens nooit helemaal los. Want ook na jouw aankoop bieden we een opperste service aan.

Onze unieke visie herken je in alles wat we doen. Waar veel verkopers zweren bij een garantietermijn van één jaar, is alleen het tweevoudige* voor ons voldoende. En daar liggen wij niet van wakker. Want elke wagen werd aan een uitgebreide inspectie onderworpen. Daarom ben je bij ons zo zeker als de bank.

Ons aanbod vind je eenvoudig terug op deze website. Maar daarenboven kan je onze wagens op afspraak bezichtigen. Want ook wij weten dat het nog steeds dolletjes is om het lederen interieur zelf te betasten. En om je alvast voor te stellen hoe jij na-ijverige blikken voorbij zal scheuren. Vind je in ons aanbod niet meteen wat je zoekt? Geen zorgen. Geef jouw verzoekje door en wij consulteren ons uitgebreid netwerk. Wedden dat we razendsnel een geschikte wagen gevonden hebben?

Want dit alles is wat je van Auto’s Carma mag verwachten. Elke dag opnieuw.

* Principieel twee jaar garantie, mits uitzonderingen in functie van het bouwjaar.