OVER AUTO’S CARMA

Met meer dan tien jaar ervaring op de teller weten wij van Auto’s Carma wat er echt toe doet. Onze snelheid en passie combineren we met de goedkoopste tarieven op het net. Zonder dat het de kwaliteit hoeft te ondergraven. En boordevol bevlogenheid laten we onze wagens nooit helemaal los. Want ook na jouw aankoop bieden we een opperste service aan.

Onze unieke visie herken je in alles wat we doen. Waar veel verkopers zweren bij een garantietermijn van één jaar, is alleen het tweevoudigevoor ons voldoende. En daar liggen wij niet van wakker. Want elke wagen werd aan een uitgebreide inspectie onderworpen. Daarom ben je bij ons zo zeker als de bank.

Ons aanbod vind je eenvoudig terug op deze website. Maar daarenboven kan je onze wagens op afspraak bezichtigen. Elke dag van de week! Want ook wij weten dat het nog steeds dolletjes is om het lederen interieur zelf te betasten. En om je alvast voor te stellen hoe jij na-ijverige blikken voorbij zal scheuren. Vind je in ons aanbod niet meteen wat je zoekt? Geen zorgen. Geef jouw verzoekje door en wij consulteren ons uitgebreid netwerk. Wedden dat we razendsnel een geschikte wagen gevonden hebben?

Want dit alles is wat je van Auto’s Carma mag verwachten. Elke dag opnieuw, 7 dagen op 7.

* Principieel twee jaar garantie, mits uitzonderingen in functie van het bouwjaar.

INSTAGRAM @AUTOSCARMA

Response code is 429. Body: Page Not Found • Instagram

Error

Please wait a few minutes before you try again.

Something went wrong. Please report issue.
@AUTOSCARMA

INSTAGRAM @AUTOSCARMA

Response code is 429. Body: Page Not Found • Instagram

Error

Please wait a few minutes before you try again.

Something went wrong. Please report issue.
@AUTOSCARMA

CONTACT

CONTACT

Heb je een vraag over één van onze wagens? Wil je meer weten over onze service na verkoop? Of wil je gewoon even een wagen komen uittesten? Geen probleem! Geef ons even een belletje of contacteer ons via onze andere kanalen.

Kom je liever op de koffie? Dan ben je steeds welkom op ons kantoor te Houthalen-Helchteren.

Gsm: 0485 05 17 87
info@autoscarma.be

BTW BE0727.908.982