Afbeelding

Autoreparatie en -onderhoud

Diagnose elektrische storingen uw van wagen
Heeft jouw auto een vervelend of zelfs gevaarlijk probleem? Voordat je zomaar onderdelen gaat vervangen: laat voor de zekerheid eerst een deskundige diagnose uitvoeren door Auto’s Carma. Na onze diagnose weet je echt waar het aan ligt en bespaar je jezelf veel onnodige kosten en ergernis.

Accessoires voor uw wagen 
We kunnen jullie ook van diens zijn met allerlei accessoires voor uw wagen zoals;

  • Afstandsbediening voor de centrale vergrendeling
  • Achteruitrijcamera
  • LED verlichting
  • Android multimedia systeem
  • Vrij schakeling van verschillende opties
  • Etc...
Afbeelding

Elektricien

Coderen 
Verschillende stuurmodules in uw wagen beschikken over extra functionaliteiten die af-fabriek niet worden vrijgegeven. Wij kunnen deze extra opties vrij schakelen. Afhankelijk van het merk/model kunnen de mogelijkheden verschillen!

Diagnose 
Extra opties in een voertuig maakt het gebruik ervan aangenamer en gemakkelijker. Dit brengt echter meer complexiteit met zich mee in geval van storingen. Met een uitgebreide kennis in het vak kunnen we uw probleem snel analyseren en de gepaste oplossing steeds aanbieden.

Modules programmeren 
Een nieuwe module kost handenvol geld. 2dehands stuurdozen kunnen vaak niet geprogrammeerd worden in uw wagen. Wij beschikken over de juiste apparatuur en kennis om deze modules aan te passen en te programmeren op uw wagen. Dit bespaart u onnodig hoge kosten!

Sleutels inlezen 
Start uw wagen niet meer? Heeft uw sleutels laten vallen en zijn ze beschadigd? De veiligheidssysteem die is ingebouwd in uw sleutel kan soms voor veel ellende zorgen. Wij kunnen alle soorten problemen met uw startblokkering oplossen. Nieuwe sleutels inlezen, sleutels herstellen, …

Software updates 
Zijn de stuurmodules van uw wagen up-to-date? Na de productie van uw wagen worden software updates doorgevoerd door de fabrikant die verschillende bugs verhelpen. Wij kunnen nazien of uw wagen over de laatste update is voorzien en indien nodig deze updaten.

Afbeelding

Tweedehands auto’s verkoper

Garantie/ Service na verkoop 
Bij Auto’s Carma mag je rekenen op een uitgebreide garantie. Want wij laten jou nooit in de steek. Natuurlijk werd elke wagen aan een uitgebreid onderzoek onderworpen. Maar indien er alsnog iets mis lijkt te gaan, staan we razendsnel voor jou klaar.

Laagste prijs gegarandeerd 
We hebben een sterk team die elke dag opnieuw zowel de Belgische als Europese markt analyseert en gericht stock aankopen doet. Dit geeft ons de mogelijkheid om de laagste prijs te garanderen op beide markten. Elders toch goedkoper gevonden? Wij passen onze prijs meteen aan!

Afbeelding

Autodealer

Wij zijn steeds op zoek voor de beste tweedehandswagens 
Wanneer het over een gebruikte wagen gaat, zijn prijzen zelden transparant. En dat is ook logisch, want elke wagen heeft een unieke achtergrond en dat maakt de taxatie er natuurlijk niet eenvoudiger op. Bij ons hoef je je echter geen zorgen te maken: betaalbare prijzen zijn voor ons een evidentie!